انار از جمله درختانی است که در اقیلم های خشک، نیمه گرمسیری و مدیترانه ای رشد و باردهی خوبی دارد. سازگار با شرایط متفاوت آب و هوایی، قابل کشت در خاک های سنگین تا سبک، مقاوم به شوری آب، مقاوم به خشکی و کم آبی می باشد. تنها عامل محدود کننده کشت، سرمای زمستانه می باشد. از مهمترین عوامل افزایش دهنده تولید، تغذیه می باشد. چراکه گیاهی که تغذیه کافی و متعادل داشته باشد در مقابل بیماری ها، آفات و تنش های محیطی مقاوم تر است. درختان انار به دلیل عدم تغذیه صحیح، در برابر تنش های زنده و غیر زنده حساس هستند و این عوامل به عنوان اصلی ترین عوامل محدود کننده تولید محسوب می شود.
محققین برای تشخیص وضعیت تغذیه ایی در باغ های میوه از جمله باغ های انار، تجزیه برگ را بهترین روش می دانند. بهترین نمونه برگ هشتم از نوک شاخه بوده و بهترین زمان اردیبهشت ماه می باشد. برخی معتقدند که برگ های ۷ ماهه بهترین نمونه برای بررسی تغذیه ایی می باشد.
عناصر غذايی پر مصرف ازت، فسفر، پتاسيم و عناصر ميان مصرف مانند کلسيم، منيزيم و گوگرد و عناصر ریز مغذی دارای اثرات مستقيم و غير مستقيم در افزايش عملکرد انار می باشند. ميوه هاي توليدي از كيفيت و بازارپسندي و قابليت انبارداري مطلوب برخوردار خواهند بود.
توجه:
برنامه غذایی بر اساس محصولات ارائه شده توسط شرکت سبزینه تجارت به صورت کلی و عمومی ارائه شده است. با توجه به آنالیز خاک و وضعیت کشت، میتوانید جهت توصیه های دقیق تر به کارشناسان شرکت سبزینه تجارت ترنج کویر مراجعه کنید.