مصرف کود رستان پتاسیم 20 درصد مانع از بروز علائم کمبود پتاسیم در گیاهان می شود.
گیاهان مبتلا به کمبود پتاسیم معمولا ضعیف، کوتاه و کوچک هستند. در هنگام کمبود پتاسیم رشد ساقه اصلی متوقف و فاصله میان گره ها در گیاه کوتاه می شوند. علایم کمبود پتاسیم در برگهای پیر ظاهر می شود و باعث زردی و سوختگی انتهای برگ ها می شود.
اهمیت و ویژگی رستان پتاسیم 20 درصد:
- افزایش مقاومت گیاه به خشکی و کم آبی.
- تشکیل و انتقال نشاسته و ازدیاد وزن دانه.
- افزایش حجم و سایز میوه.
- افزایش بازارپسندی محصول.
دستورالعمل مصرف:
نوع محصول | آبیاری (لیتر در هکتار) | محلول پاشی (لیتر در هکتار) | زمان مصرف |
میوه، مرکبات، پسته و انگور | 6-8 | 1/5-2/5 | میوه و مرکبات: از زمان فندقی شدن و یک ماه بعد.
پسته: در تمام مراحل رشد تا یک ماه قبل از برداشت. انگور: تمام مراحل رشد (به ویژه تشکیل غوره) تا قبل از شروع خزان. |
غلات و برنج | 4-6 | 2-3 | از مرحله 6 تا 8 برگی به بعد. |
حبوبات و صیفی جات | 4-6 | 2-3 | از زمان ظهور برگ تا یک هفته قبل از برداشت
درصیفی جات به ویژه از ابتدای تشکیل میوه. |
تجزیه ضمانت شده:
درصد عنصر | مواد تشکیل دهنده | واحد |
20 | پتاسیم محلول | W/W |