مصرف کود رستان پتاسیم 20 درصد مانع از بروز علائم کمبود پتاسیم در گیاهان می شود.

گیاهان مبتلا به کمبود پتاسیم معمولا ضعیف، کوتاه و کوچک هستند. در هنگام کمبود پتاسیم رشد ساقه اصلی متوقف و فاصله میان گره ها در گیاه کوتاه می شوند. علایم کمبود پتاسیم در برگهای پیر ظاهر می شود و باعث زردی و سوختگی انتهای برگ ها می شود.

اهمیت و ویژگی رستان پتاسیم 20 درصد:

  • افزایش مقاومت گیاه به خشکی و کم آبی.
  • تشکیل و انتقال نشاسته و ازدیاد وزن دانه.
  • افزایش حجم و سایز میوه.
  • افزایش بازارپسندی محصول.

دستورالعمل مصرف:

نوع محصول آبیاری (لیتر در هکتار) محلول پاشی (لیتر در هکتار) زمان مصرف
میوه، مرکبات، پسته و انگور 6-8 1/5-2/5 میوه و مرکبات: از زمان فندقی شدن و یک ماه بعد.

پسته: در تمام مراحل رشد تا یک ماه قبل از برداشت.

انگور: تمام مراحل رشد (به ویژه تشکیل غوره) تا قبل از شروع خزان.

غلات و برنج 4-6 2-3 از مرحله 6 تا 8 برگی به بعد.
حبوبات و صیفی جات 4-6 2-3 از زمان ظهور برگ تا یک هفته قبل از برداشت

درصیفی جات به ویژه از ابتدای تشکیل میوه.

تجزیه ضمانت شده:

درصد عنصر مواد تشکیل دهنده واحد
20 پتاسیم محلول W/W