کود رستان بر با قابلیت جذب بالا، علاوه بر برطرف کردن علایم ناشی از کمبود بر در گیاهان پر نیاز و حساس نظیر چغندرقند، پنبه، زیتون، انگور، دانه های روغنی و … موجب تشکیل میوه و افزایش عملکرد محصول می شود.

عنصر بر در تقسیم سلولی بافت ها، تشکیل جوانه های برگ و گل، جوانه زنی دانه گرده (تشکیل لوله گرده) تشکیل میوه (فروت ست) و انتقال مواد فتوسنتزی به محل مصرف نقش دارد.

کمبود عنصر بر موجب ضعف در تلقیح گل ها و کاهش میزان گلدهی می شود. علاوه بر این کمبود این عنصر می تواند منجر به کاهش مقاومت سلولی بافت های گیاهی و در نتیجه نقاط نرم و نکروز شده ای بر روی میوه ها شده و سبب بد شکلی و سفتی میوه ها شود.

کمبود و مسمومیت گیاه در مصرف این عنصر در مرز بسیار نزدیکی قرار دارد؛ بنابراین در مصرف این عنصر باید دقت زیادی شود.

مصرف کود رستان بر در زمان پس از برداشت محصول و تورم جوانه ها در درختان توصیه می شود.

 

اهمیت و ویژگی های کود رستان بر:

  • افزایش گلدهی و تشکیل میوه و دانه.
  • جلوگیری از ریزش گل و میوه.
  • موثر در افزایش سایز میوه.
  • افزایش کیفیت و عملکرد محصولات پر نیاز به بر.

 

دستوالعمل مصرف:

نوع محصول آبیاری (لیتر در هکتار) محلول پاشی (لیتر در هکتار) زمان مصرف
چغندرقند 3-6 2-3 2-3 مرحله در زمان غده تا قبل از برداشت
درختان میوه، مرکبات، پسته و انگور 3-6 2-3 در تمام مراحل رشد به جز زمان گلدهی تا قبل از شروع خزان در درختان میوه بعد از برداشت و قبل از خزان
غلات و برنج 3-5 2-3 از مرحله 6 تا 8 برگی به بعد
سبزیجات، صیفیجات و حبوبات 3-5 2-3 از زمان ظهور برگ تا یک هفته قبل از برداشت

 

تجزیه ضمانت شده:

درصد عنصر مواد تشکیل دهنده واحد
15 اسید بوریک (H3Bo3) W/W